Portrait facial peeldenver

Hamnar på Youtube tillslut och ser en intervju med honom där jag får veta att Bikramyoga heter så eftersom att mannen som kom på den heter Bikram, kommer från Indien men åkte till USA, tog PATENT på yogan vilket bara det är en förolämpning mot urgamla Indiska yogatraditioner och blev stenrik på det. Det är verkligen en grej jag tar med mig för att tänka på, att bara för att kvinnor inte finns nedskrivna i böckerna så betyder det inte att kvinnor inte har haft någon makt över huvudtaget. Bra att veta som bakgrund. Har ni några tankar om en värld utan män? Fett synd att de lyckades sjabbla bort något så revolutionärt som en hel värld utan män tycker det är roligt att teoretisera kring till att handla om en heterorelation som blir lyckad.

Vi har arbetat 28 år med laser, laserkirurgi och estetiska medicinska behandlingar.

Inläggsnavigering

Istället tycker jag det är ganska obehagligt hur attacken nästan välkomnas av högerextremister och de som länge velat stoppa invandringen till Sverige, och de som tjänar på att svartmåla ickesvenskar. Barn grät medan föräldrar undrade hur de skulle få hem sig själva och sina barn i säkerhet. Detta tycker jag märks tydligast i att vi har män, och så har vi deras fruar. En behandling tar ca 30 min och efteråt kommer du känna dig lite svullen, du har även en blå ton på huden som sitter kvar de närmaste dygnet. Mormor föddes i Ukraina och flyttade sedan till Rysslandoch fick lära sig av sin mamma och mormor att det finaste en kvinna kunde vara, var husmor och mamma. En grundpelare i kvinnoförtrycket är också att män har tillgång till kvinnors kroppar; alla som har hört talas om våldtäkt, tjatsex, tafs, husfridssex etc vet det. För det går verkligen aldrig att lita på att det som står i våra skolböcker är helt legitimt och objektivt sant.
Comments

  • Luis 24 days ago

    anyone know her name

  • Immanuel 6 days ago

    sunny is married..ok...so plz don't think anything bad for her

  • Jared 14 days ago

    Does anybody have Ashley Andersons similar scene with Primal Fetish called "manipulating the gullible stepdaughter" or "the new girl"?